Prodej chaty, Děčín, 16 m2 (ID: 3508135)

Děčín - Děčín XXVIII-Folknáře

765 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 646 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte ideální místo, kde můžete trávit většinu času na jaře a v létě ? Tak to jste tady správně ! Nabízíme Vám ke koupi částečně podsklepenou chatku se zahradou, která se nachází v zahrádkářské kolonii Děčín XXVIII - Folknáře.

Chatka je postavena na rovinatém pozemku, který je v osobním vlastnictví a má zastavěnou plochu 16m2. Pozemek má celkovou rozlohu cca 730 m2 a je pronajatý od Státního pozemkového úřadu.

V posledních letech chata prošla rozsáhlou rekonstrukcí. Je zde nově udělaná střecha, kuchyňský kout a toaleta se splachováním. Na zahradě u chaty je zahradní domek, který je ideální pro skladování nářadí a zahradních strojů. Dále se zde nachází bazén, který jistě během teplých letních dnů oceníte. Díky stromům a keřům, které na zahradě rostou budete mít soukromí.

Do chaty je přivedená elektřina, pitná i užitková voda. Ve sklepě pod chatou najdeme studnu.

Zahrádkářská kolonie je kompletně oplocená a je do ni přístup přes bránu, která je ovládaná čipem. Obrovskou výhodou je, že můžeme autem dojet až na zahradu, nebo k parkovišti u zahrady.

Zaujala Vás tato nabídka? V případě zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat, financování Vám zajistíme v rámci našeho servisu. Nabídku doporučujeme !

Parametry domu

Cena
765 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Děčín - Děčín XXVIII-Folknáře
ID
00596
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
16 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
16 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

S&L a partners

Generála Svobody 25/108, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Tomáš Bláha

Tomáš Bláha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Děčíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu