Prodej chaty, Děčín - Děčín VI-Letná, 429 m2

Děčín VI-Letná

1 140 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 433 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rekreační chaty se zahradou o výměře 413 m², která se nachází v zahrádkářské kolonii "Na Skluzu," v městské části Děčín - Letná (Želenice). Zahrádka je v osobním vlastnictví a je velmi hezky strategicky umístěna, asi 100 m po příjezdové cestě od hlavní brány. Navíc přímo před ní se nachází společenský plac, kde se konají různé společenské akce zahrádkářů/s občerstvením/, dále: např. táborák pro děti, Pálení čarodějnic, Dětský den a jiné.
Chata je podezděná, patrová a napojena na elektřinu. Dole jsou dvě místnosti - kuchyň v základním vybavením ( sporák na plynovou bombu), obývací pokoj s televizí a spacím koutem, a také vstupní předsíň. V patře je ložnice, kde se spolehlivě uloží i více osob.
Na závlahu zahrádky se využívá užitková voda, která je čerpána do několika strategicky rozmístěných nádrží. Svod dešťové vody je prováděn do tisícilitrové nádrže za skleníkem. Kohout s pitnou vodou se nachází 20 metrů od pozemku. Výhodou je i malá studánka s podzemní vodou ve sklepních prostorách chatky.
Pozemek je celý oplocen a nechybí na něm ani toaleta. Je zde mnoho ovocných keřů a též i ovocných stromů - meruňka, třešeň, jabloň, špendlíky. Dále lze samozřejmě pěstovat i užitkové plodiny - rajčata, okurky, brambory. Vedle chaty je skleník s vynikající vinnou révou - dvě odrůdy silně plodící. Ke společnému posezení slouží velká venkovní pergola. Pro děti je tu pískoviště, houpačka a také v letních horkých měsících i bazén. Pro osvěžení a celkovou hygienu je vedle chatky zbudována sprcha, do níž je voda hnána čerpadlem.
Zahrada s chatou se nachází ve velmi klidném a příjemném okolím, které nijak nenarušuje rodinou pohodu. Autem pohodlně dojedete až k zahrádce, vyložíte nákup a vše důležité. Možnost parkování je však pouze na place před bránou kolonie, aby se nenarušovaly cesty vedoucí k zahrádkám. Jako všude je nutno dodržovat řád, čistotu i pořádek. Zálohy na elektriku a vodu jsou pravidelně hrazeny a podléhají vyúčtování. Samozřejmostí jsou zde i povinné brigády zahrádkářů.
Je to krásné a klidné místo k odpočinku a relaxaci, zasazené do malebné přírodní scenérie. Neváhejte si sjednat nezávaznou prohlídku, jistě budete nadšení. Kontaktujte mne telefonicky či elektronicky. Ráda vás zahrádkou provedu. Ev. číslo: 646820.

Parametry domu

Cena
1 140 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Děčín VI-Letná
ID
647434
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
429 m2
Plocha nemovitosti
413 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Sylva Lopušanová

Sylva Lopušanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Děčíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu