Prodej rodinného domu, Plzeň, Vaníčkova, 182 m2

Vaníčkova, Plzeň

24 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 095 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Vstupujeme do prostorné chodby v přízemí tohoto domu, kde se nachází příjemné posezení, moderní prostorná kuchyně řešená do posledního detailu a spojená s obývacím pokojem, který nás okouzlí kvalitním krbem, který vytápí celý dům. Dále zde najdeme, prosvětlenou ložnici, jednu z koupelen, která je kvalitně a moderně řešena, vytápěna elektrickým podlahovým topením a také samostatnou šatnu s prostorným botníkem. V prvním patře domu, kam se vydáme po kvalitním schodišti najdeme tři pokoje, další prostornou a světlou koupelnu ( také vytápěnou elektrickým podlahovým topením) a WC. Pokoje jsou plné světla s kvalitním nábytkem na míru a pěkným pohledem na zahradu. V jednom pokoji je velmi vkusně řešen prostor pro odpočinek a ložnicový kout. Dále zde máme dvě šatny. V dolní části domu se nachází sauna v relaxační místnosti kde zapomenete na starosti všedních dní, tělocvična, technická místnost a také samostatný špajz.
Dům je vybaven vytápěním - úžasným krbem, ke kterému náleží 1000 l nádrž se zásobníkem, který
nahřívá vodu a nemusíte tak každý den zatápět - což je velká výhoda! Kromě krbu je zde také možnost vytápění pomocí centrálního topení, které je zajištěno moderním a účinným kondenzačním plynovým kotlem. Tato vytápěcí soustava zajišťuje příjemnou teplotu po celém domě a je přizpůsobitelná individuálním potřebám obyvatel domu.
Další výhodou tohoto domu je jeho moderní design a prostornost. Vstupní prostor je světlý a přívětivý, což vytváří příjemnou atmosféru již při vstupu do domu. Kuchyně je řešena do posledního detailu a nabízí dostatek prostoru pro přípravu jídla. Spojení kuchyně s obývacím pokojem je ideální pro rodinné setkávání a společné posezení. Ložnice a koupelny jsou také moderně a vkusně zařízené, což přidává domu na luxusním vzhledu.
Další výhodou tohoto domu jsou jeho šatny a úložné prostory. Díky nim je možné udržet interiér domu uklizený a organizovaný. Šatny nabízejí dostatek prostoru pro uložení oblečení a bot, zatímco špajz je ideální pro uskladnění potravin, všech vašich dobrot a dalších věcí.

Tento dům se nachází v žádané lokalitě a nabízí opravdu vysoce kvalitní bydlení. V domě jsou použity kvalitní materiály a dům je doladěn do posledního detailu.
Tento dům má duši a velice pozitivní atmosféru. Poloha domu je výhodná, neboť se nachází v klidné části Plzně, která je přitom dobře dostupná do centra města. Ať už jste milovníkem přírody, nebo preferujete městský život, tato lokalita vám nabídne obojí. Na krásné a upravené zahradě o velikosti 426m2 najdete domeček pro děti, kde se dá příjemně přespat, a také prostornou pergolu a samozřejmostí je krásný bazén, navíc u domu máme vlastní kopanou studnu o hloubce 27m. K domu náleží čtyři parkovací místa a garáž o zastavěné ploše 23m2 . Těšíme se na vás na prohlídce domu.

Parametry domu

Cena
24 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Vaníčkova, Plzeň
ID
015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
205 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
182 m2
Plocha nemovitosti
611 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JJ REALITY

Nepomucká 53/118, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 104 lidí

Prodejce

Jana Ježková

Jana Ježková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu