Pronájem bytu 3+1, Blansko, Cihlářská, 87 m2

Cihlářská, Blansko

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3.900,- Kč/měsíc - zálohy na energie a služby + jistota + provize RK)

Prémioví partneři v Blansku

Informace k bytu

Příjemné bydlení v blízkosti přírody vám umožní pronájem prostorného bytu o vel. 3+1 po zdařilé rekonstrukci v Blansku, ul. Cihlářská.

Nabízený byt (rekonstrukce 2021) o ploše cca 81 m2 + lodžie 3,5 m2 + sklep 2.20 m2 se nachází ve 2. NP panelového bytového domu po revitalizaci. Samotný byt má velmi pěkné dispoziční uspořádání (viz půdorys), kdy se z centrální předsíně vchází téměř do všech místností. Do pokoje s lodžií se nyní vchází z kuchyně.

(Foto archiv)
Celý byt je nově vymalovaný, nachází se zde prostorná kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (myčka, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, elek. trouba, lednice s mrazákem, digestoř), kde bude radost vařit. Nová koupelna se sprchovým koutem. Podlahy jsou v celém bytě nové: beton-PVC; koupelna, WC: dlažba. V pronájmu nebude žádný nábytek.

Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním kombinovaným plynovým kotlem.

K bytu náleží pěkný zděný sklep a je možné využívat kolárnu. Jedná se o bydlení v blízkosti přírody.

Výše nájmu činí 16.000,- Kč /měsíc + energie a služby - 3.900,-Kč / měsíc ( vč. zálohy na vodu 1.000,- Kč/měsíc pro 4 osoby) Majitelé požadují jistotu ve výši 25.000 Kč. Provize RK je ve výši 18.000,- Kč + DPH. Byt je k nastěhování od 13.5.2024. Majitelé upřednostňují zájemce o dlouhodobý pronájem. Prohlídky možné od 13.5.2024.

Parkování je možné před bytovým domem. Celá městská část Zborovce prošla modernizací (nové dětské herní prvky; větší počet míst k posezení..); v blízkosti se nachází autobusová zastávka, oplocené dětské hřiště, obchod, restaurace.

Neváhejte a domluvte si prohlídku. Těšíme se na Vás.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3.900,- Kč/měsíc - zálohy na energie a služby + jistota + provize RK
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Cihlářská, Blansko
ID
24010610
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
87 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
152 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 141 lidí

Prodejce

Ing. Silvie Hynštová

Ing. Silvie Hynštová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Blansku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu