Prodej rodinného domu, Brušperk, K Svaté vodě, 150 m2 (ID: 3513026)

K Svaté vodě, Brušperk

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Brušperku

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji starší rodinný dům, na který vám prostřednictvím dotačního specialisty pomůžeme vyřídit a zprostředkovat dotaci v rámci programu Nová Zelená úsporám. Na tento dům lze získat dotaci nejen na zateplení fasády, střechy, ale také na různé skladby podlah, na nová okna a dveře, nový kotel, případně tepelné čerpadlo. V případě zajmu lze také vyřídit dotaci na novou fotovoltaickou elektrárnu.

Dům se nachází poblíž historického jádra města s náměstím. Jedná se o zděnou, přízemní stavbu se sedlovou střechou, k níž přináleží hospodářská budova s dílnou. Na zastavěné ploše 156 m2 byl postaven dům s dispozičním uspořádáním místností o velikosti 3 + 1 a sociálním zázemím s koupelnou a 2 samostatnými WC. Tento prostor je v současnosti pronajímán z části pro komerční účely holičství a kadeřnictví a z části pro potřeby bydlení. Prostory jsou oddělené a se 2 samostatnými vstupy. V podkroví domu se nachází velký úložný a skladovací prostor s možností využití podkrovního bydlení nebo jako ateliér/kancelář. Objekt je napojen na inženýrské sítě v rozsahu elektro, plyn, obecní vodovod a kanalizace. Vytápění je zajištěno plynovými topidly v místnostech a doplňkově krbovými kamny v kuchyni. Ohřev vody prostřednictvím plynového kotle a bojleru. Z významných investic byly realizovány nové plovoucí podlahy, z části vnitřní elektroinstalace v mědi, omítky, nové sanitární vybavení vč. dlažby a keramických obkladů. Vzhledem k strategické poloze nemovitosti v centru města s veškerou občanskou vybaveností v okolí (škola, školka, sportoviště, obchody, restaurace, krytý bazén) se jedná o zajímavou, nejen investiční příležitost. Prohlídky pouze v doprovodu makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
K Svaté vodě, Brušperk
ID
3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
529 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hplus Reality

tř. T. G. Masaryka 1108, Frýdek-Místek, Frýdek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Lenka  Dančáková

Lenka Dančáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brušperku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu