Pronájem rodinného domu, Český Krumlov, Na Stráni, 67 m2 (ID: 3516905)

Na Stráni, Český Krumlov - Plešivec

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Českém Krumlově

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu rodinný dům v malebné lokalitě Na Stráni v Českém Krumlově - Plešivci. Tento dům o dispozici 3+kk a ploše 67 m2 s terasou o rozloze 10 m2 nabízí útulné a pohodlné bydlení. Součástí domu je sklep pro ukládání věcí. Dům je vybaven ústředním elektrickým topením a je částečně zařízený. Všechna okna jsou orientovaná na jihozápad.
Měsíční nájemné činí 14.000,- Kč, zálohové platby za vodu 350,- Kč/osobu a jistina 20.000,- Kč. Elektřina (cca 6.000,- Kč/měsíc) se převádí na nájemníka. Za poplatek 2.500,- Kč/měsíc je možné si pronajmout garáž 5 minut od domu. Provize realitní kanceláře je 16.940,- Kč.
Příjemná atmosféra a klidná okolní příroda tvoří ideální prostředí pro relaxaci a odpočinek. Ideální volba pro ty, kdo hledají domov v klidné lokalitě s možností trávit čas venku na terase. Rychlá dostupnost do centra města a okolní přírody je dalším bonusem této nemovitosti.
Dům je k dispozici ihned a majitel preferuje dlouhodobý pronájem.

Parametry domu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Na Stráni, Český Krumlov - Plešivec
ID
06693
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
67 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
99 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 94 lidí

Prodejce

Lenka Mrvíková

Lenka Mrvíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu