Prodej bytu 3+kk, Paralimni (Παραλίμνι), Kypr, 127 m2 (ID: 3520827)

Paralimni (Παραλίμνι), Kypr

6 301 050 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Chcete bezpečně ochránit své finance před inflací? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě, jsme zástupci developera na českém trhu.

Jsme jednička na trhu s více než 1000 spokojenými klienty u moře, podívejte se na naše recenze. Ayia Napa a Protaras jsou nejvíce navštěvované regiony ostrova. Spolupracujeme s vedoucím developerem tohoto regionu.

Tyto apartmány v Kapparis jsou tou pravou čtvrtí pro vás a vaši rodinu, s zvýrazněnými apartmány na míru, z nichž některé jsou podkrovní byty.

Hlavní charakteristikou projektu je však bazén kruhového tvaru se skvělým spojením širokého výběru swim-up apartmánů.

Vlastnost, která činí toto panství v mnoha ohledech jedinečným. Nové místo uvnitř těchto dobře rozvinutých krajinářských oblastí, navržené s nostalgickým přístupem k designu, je lákavé pro obyvatele i návštěvníky. Přesto jsou zde špičkové designové prvky, nejmodernější bazén a další luxusní materiály, které vyjadřují extravaganci.

Komplex vítá náročné rodiny a jednotlivce, kteří si cení soukromí a zvláštního životního stylu, a kombinuje prosperitu, volný čas a příjemné prázdninové prostředí. V neposlední řadě projekt nabízí nádherný výhled na moře na pobřeží Famagusty a zprostředkovává zvláštní setkání každému z jeho jedinečných obyvatel.

O správu nemovitosti se postaráme od začátku do konce. Můžete na nás spoléhat ve všech ohledech.

Koupí naší nemovitosti nekončíte, ale teprve začínáte. Váš tým MNM.

Parametry bytu

Cena
6 301 050 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Paralimni (Παραλίμνι), Kypr
ID
F12427
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
127 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc.  Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Bc. Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu