Prodej pozemku pro bydlení, Písková Lhota, 525 m2 (ID: 3521619)

Písková Lhota

2 651 250 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 635 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pískové Lhotě

Úklidové služby

Informace k pozemku

Rozhodli jste se postavit si bydlení nedaleko města a rozhlížíte se po vhodném místě? Už nehledejte! Přijeďte se podívat do Pískové Lhoty u Mladé Boleslavi na pozemek p.č. 560 o velikosti 525 m2.
Voda, kanalizace a elektřina jsou na hranici pozemku. Pozemek má příjezdovou cestu a je situován mezi zástavbou rodinných domů.
Dle územního plánu obce zde lze vystavět až dvě nadzemní podlaží RD se sedlovou střechou.

Písková Lhota je středně velkou vesničkou, která se proslavila svou Opočenskou zmrzlinou. V obci je malý obchod s potravinami, obecní úřad, knihovna, hotel/restaurace Dvůr, venkovní posilovna, dětské a fotbalové hřiště a FK Krnsko. Škola a školka je v nedalekých Brodcích (6km) nebo Mladé Boleslavi (7km). Pošta je v Krnsku (2 km).

Velkým benefitem je strategická poloha na dálnici D10, poskytující rychlé spojení na Černý Most (26 min) a do Mladé Boleslavi (9 min). Skvělou dostupnost též zajišťuje autobusová doprava, zahrnující příměstské linky do Prahy. Autobusová zastávka je u hlavní silnice. Nejbližší vlaková stanice Krnsko (2 km)

Koupě pozemku je možné řešit prostřednictvím hypotečního úvěru, který Vám zdarma zajistíme.
Domluvte si prohlídku a včasnou rezervaci!!

“Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.”

Parametry pozemku

Cena
2 651 250 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Písková Lhota
ID
0424MD13
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
525 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Monika Dančová

Monika Dančová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pískové Lhotě (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu