Prodej rodinného domu, Beroun, Větrná, 198 m2

Větrná, Beroun - Beroun-Závodí

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej opravdu prostorného rodinného domu v prestižní klidné lokalitě s úchvatným panoramatickým výhledem do okolní přírody.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji samostatně stojící dům s rozsáhlým pozemkem a skutečně bohatým příslušenstvím.

Tento cihlový dům byl postaven v roce 2006 a díky nedávné rozsáhlé rekonstrukci je ve výborném stavu a odpovídá všem požadavkům moderního komfortního bydlení.

V domě je kladen důraz na čistý design a efektní dřevěné prvky. V prvním podlaží se nachází kuchyně, samostatný pokoj a prostorný obývací pokoj, ze kterého je veden přímý vstup na zastřešenou terasu. Dále je zde k dispozici šatna, technická místnost, spíž a koupelna. V mezipodlaží se nachází galerie, kterou je možné využít například jako pracovnu či místo pro Váš odpočinek.

Ve druhém podlaží domu se rozkládají čtyři samostatné pokoje, další šatna a koupelna. K hlavní ložnici přiléhá prostorná terasa.

V nemovitosti je zavedena elektřina, vodovod i plyn. Odvod odpadu je aktuálně řešen formou jímky. Napojení na veřejnou kanalizaci je však již téměř dokončeno. Vytápění a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo instalované v roce 2021. Sekundárním zdrojem tepla je krbová vložka umístěná v obývacím pokoji. Díky dostupným technologiím a celkovému řešení domu pak jistě oceníte jeho nízké provozní náklady.

V celém prvním podlaží je instalováno podlahové topení, v prvním patře jsou umístěny radiátory, s výjimkou podlahového topení v koupelně. Díky francouzským oknům je celý prostor velmi světlý a plný slunce. Stahovací rolety pak zajišťují tepelný a světelný komfort.

V domě je instalován zabezpečovací systém, na zahradě pak systém zavlažovací. Zajímavým a praktickým prvkem je také vybudovaný centrální vysavač. Zahrada je kompletně oplocena a je plná zeleně a okrasných dřevin. Je zde k dispozici retenční nádrž a zahradní domek s přístřeškem pro zaparkování. Dvě parkovací stání poskytuje zděná garáž a další parkovací stání jsou možná na pozemku.

Centrum města a veškerá občanská vybavenost je k dispozici na dosah nemovitosti. Především se jedná o mateřskou a základní školu, prodejnu potravin, bohaté spektrum maloobchodních prodejen a polikliniku s lékárnou.

V historickém centru města můžete navštívit řadu restaurací a kaváren. Město Beroun a jeho okolí poskytují nespočet možností pro trávení volného času.

Nedaleko se nachází vlakové nádraží i autobusová zastávka. Do hlavního města se pohodlně dostanete za 15 minut jízdy autem.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Výborný stav a moderní interiér
2) Nízké provozní náklady
3) Prestižní lokalita

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry domu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Větrná, Beroun - Beroun-Závodí
ID
BVE01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
983 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu