Prodej bytu 4+kk, Kožino, Chorvatsko, 272 m2 (ID: 3414866)

Kožino, Chorvatsko

37 747 500 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji apartmán 4+kk v novém projektu dvou luxusních budov, které jsou momentálně ve výstavbě na exkluzivním místě v městské části Zadar – Kožino, v blízkosti oblázkové, velmi klidné a čisté pláže s pozvolným vstupem do moře. Každá budova má garáž v přízemí, výtah a kouzelný výhled na Jadranské moře.

Apartmán o celkové ploše 272 m2 je situován ve 2. patře domu. Dispozice nabízí tři ložnice s vlastními koupelnami, prostornou šatnu, otevřený obytný prostor s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu a především druhou střešní terasu s infinity bazénem s krásnými výhledy na moře.

Všechny apartmány jsou vybaveny třívrstvými dubovými parketami, keramikou třídy I, kvalitní sanitou, podlahovým vytápěním, systémem chlazení a vytápění, automatickými žaluziemi, klimatizací, chytrou domácností, připojením pro vířivku. Ke každému apartmánu náleží dvě velká garážová stání a sklep v suterénu s vlastním výtahem.

Celý projekt klade důraz na technické zpracování a je postaven v nadstandardním provedení, jakým je vyšší zvuková a tepelná izolace a mezi podlahová a mezi bytová izolace pro poskytnutí maximálního možného soukromí. Komplex je unikátní nejen svou polohou na klidném místě u pláže, ale i architekturou a velmi vysokou kvalitou zpracování a použitých materiálů.

Projekt bude dokončen a k nastěhování na konci června 2023.

Kožino je velmi dobrou lokalitou díky své blízkosti městu Zadar a mezinárodnímu zadarskému letišti, ale také díky své rezidenční povaze, přičemž není turistickou destinací a nabízí tak velmi klidné a soukromé místo v pěší vzdálenosti (cca 30 minut chůze podél moře) do města Zadar.

Parametry bytu

Cena
37 747 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Kožino, Chorvatsko
ID
N6280
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
272 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Veronika Pecková

Veronika Pecková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu